Поштована/и,

  Молимо Вас да нашу БОЛНИЦУ помогнете у складу са Вашим могућностима и жељама, како би што  успешније остварили наше и циљеве свих грађана општине Алексинац : ПРУЖАЊЕ КВАЛИТЕТНИЈЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ 

  Све наше акције, доприноси заједници у ужем и ширем смислу  су искрени, зато сте нам важни и Ви, као врло битан учесник у нашем свакодневном деловању и постојању: спонзор или донатор.

  Надамо се да ћемо овом молбом и у Вама побудити интерес, те нас тада свакако контактирајте: маилом - obaleksinac@yahoo.com или телефоном : 018 804 211 

Можете постати спонзор на више начина. Наша болница је, као и већина болница у Србији суочена са недостатком финансијских средстава за набавку опреме, инвентара, спровођењем радова на текућем одржавању и санацији, нама је СВАКА ВРСТА ПОМОЋИ  ДОБРОДОШЛА била она у роби или новцу.

  Општа болница има велики број идеја у погледу побољшања и унапређења здравља грађана општине Алексинац, Ражањ и Сокобања, али су за њихово остварење неопходна финансијска средства.

  Свака помоћ је добродошла и овим путем Вас молимо да сходно својим могућностима помогнете раду наше болнице. Позивамо Вас и да будете наши гости те се и сами уверите у тренутно стање и потребе које су огромне.

Вашу ћемо донацију медијски пропратити,  истичући Ваш допринос за развој и унапређење нашег друштва.

За Ваше стрпљење у читању и помоћ, искрено Вам се захваљујемо

ОПША БОЛНИЦА АЛЕКСИНАЦ

JSN Dome is designed by JoomlaShine.com